100 x 70 mm Innox-viestilaput 
100 x 70 mm Innox-viestilaput 
100 x 70 mm Innox-viestilaput 

Sähköstaattiset Innox viestilaput 

Toimistoon, kotiin, askarteluun

Parempi kiinnittyvyys kuin perinteisillä viestilapuilla. Innox-viestilapuilla on kymmeniä eri käyttötarkoituksia. Voit käyttää niitä projektisuunnittelussa, seminaareissa, kokouksissa sekä tietenkin viesti- ja muistilappuina. Tuotteita voi myös leikata saksilla, mikä tekee niistä erinomaisia piirtämiseen ja askarteluun.

Sähköstaattiset Innox-viestilaput ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan ylivertaisia, uuden sukupolven muistilappuja. Innox-laput pysyvät kiinni kaikissa tasaisissa pinnoissa staattisen sähkön avulla molemmin puolin koko pinta-alaltaan, mikä tekee niistä perinteisiin liimalla kiinnitettäviin muistilappuihin nähden käytännöllisempiä, monikäyttöisempiä ja pitkäkestoisempia. Voit kirjoittaa niihin lyijykynillä, mustekynillä, tusseilla ja tehdä luovan tilan haluamaasi paikkaan.

Kiinnittyvät lähes kaikkiin tasaisiin pintoihin. Voit kiinnittää lappuja useisiin eri pintoihin, kuten metalliin, korkkitauluihin, tiiliin, tekstiileihin, nahkaan ja kiveen.Pyyhittävä taustapuoli. Viestilapun taustapuolen voi pyyhkiä vesiliukoisella tussilla kirjoittaessa.

Innox-tuotteet on valmistettu polypropeiinikalvosta, jonka pintaan on kehitetty erikoispinnoite, joka mahdollistaa pitkäkestoisen sähkölatauksen. Viestilappujen materiaali on 100% kierrätettävää, sillä laput eivät sisällä liimaa. Täten materiaali voidaan hyötykäyttää energiana (polttaa) ilman päästöjä!

Koko: 100 x 70 mm

5 kpl erivärisiä keltainen, vihreä, oranssi, pinkki ja sininen